Hvad tilbyder jeg?

Kompetencer

seo-konsulent-sdmarketing

Hvad er min erfaring?

Noget af det første der fangede min interesse inden for markedsføring var Lokal SEO. 

Jeg har selv et par lead generation hjemmesider der er bygget op med henblik på at skaffe lokale kunder. De køre med 100% organisk trafik.

Ingen betalte annoncer. Kun ved hjælp af SEO, tilpasset til at anskaffe flere lokale kunder.

Hvorfor markedsføre med lokal SEO?

I det lokale billede er omtale selvfølgelig rigtig vigtig for en virksomhed. Det tager lang tid at opbygge et godt omdømme.

En hurtig måde at skabe synlighed på er ved brug af annonceringer. Annoncer begynder dog at være ret dyre, og skaffer kun kunder når man bliver ved med at betale for dem. Vi som mennesker tager straks mere afstand når vi ser en side med ordet annonce koblet på, eller at nogen meget åbenlyst prøver at sælge os noget.

Lokal SEO derimod giver en anden form for troværdighed. At være synlig øverst på Google giver en form for et kvalitetsstempel. Lokal SEO kræver lidt mere arbejde i starten inden det giver en masse trafik, men efter kort tid vil trafikken være der og forsvinder ikke bare lige igen. Det vil resultere i at arbejdet hurtigt tjener sig selv ind igen, flere gange endda.

Min erfaring siger mig også at folk ikke altid læser (faktisk sjældent læser!), hvad der står på hele siden, de ringer bare til en af de første i søgemaskinen, hvis altså siden er hurtig til at loade, ser pæn ud og at den er nem at navigere rundt på.

Organisk SEO & E-commerce

Min filosofi for god SEO er bygget meget op omkring at skabe godt indhold. Ved at skabe indhold der er relevant for hjemmesiden, som samtidigt kan besvare og hjælpe folk med deres spørgsmål og problemer, så er man igang. 

Godt og dybdegående indhold vil give naturligt og vedholdende trafik med en god opholdstid, hvilket alt sammen er essensen for godt organisk SEO, som vil blive ved med at virke i Google’s øjne.

Det er også nemmere at skaffe gode og nyttige links, både dem der erhverves naturligt og dem der betales for, når man har indhold der er så godt, at det faktisk er værd at linke til.

E-commerce

Jeg har stor interesse i nethandel, og ønsker at beskæftige mig mere med det. Nethandel er en bred post, men det er specielt SEO og automatisering der interessere mig. 

Jeg kan lide at lave godt indhold og min erfaring siger mig at indhold er et vigtigt og rigtig godt redskab til at skabe synlighed, også for hjemmesider med nethandel. 

En god kombination af optimeret tekst, billede og video indhold vil kunne bidrage med øget organisk trafik til hjemmesiden, også din netbutik.

seo-konsulent-steffan-dissing
Seo-konsulent-sdmarketing-3

Video er virkelig det ”nye” redskab inden for markedsføring, men det er ikke en døgnflue, video er kommet for at blive. Cisco.com estimere at fra 2022 vil videoer på internettet udgøre hele 82% af alt trafikken. Det burde være grund nok til at vi alle skal lære at lave og optimere videoindhold, specielt for YouTube, da det er den største portal for videoindhold.

YouTube er også en søgemaskine og derfor bør man have tænkt lidt YouTube SEO med i ens videoproduktion allerede fra start.

Hvad nytter det med gode videoer, hvis folk ikke finder dem, når de søger efter specifikke søgetermer? Derfor vil jeg have fokus på hele tiden at lære mere om YouTube SEO.

YouTube SEO behøver ikke stå alene!

Det kan for de fleste af os være lidt skræmmende at lave videoindhold, fordi vi ofte tror at video skal indebære at vi står foran kameraet og snakker og fortæller, men dette er ikke tilfældet og YouTube SEO behøver bestemt ikke at stå alene som markedsføring. Det bør kombineres og tænkes ind i en strategi for mere organisk trafik. 

Hvis man har et produkt eller en service kan man med fordel lave en video om dette, og dernæst optimere den sammen med det indhold man ellers vil have på produkt eller service siden. Det viser sig nemlig at 72% af folk hellere vil se en video om et produkt end at læse beskrivelsen (link). Kombineret SEO for YouTube og ens hjemmesides kan give god en synergi.

Det er 100% gratis...

Anmod om et tilbud nu

Det skal ikke koste dig noget at spørge! Du vil altid være velkommen til at få et gratis tilbud fra mig. Har du et projekt hvor du mangler en mand på timebasis, eller har du et komplet projekt du mangler en mand til at styre 100% selvstændigt, så skal du være meget velkommen til at indhente et tilbud.