SEO i Nykøbing Mors

Søger du SEO i Nykøbing Mors? Hvis dette er tilfældet, så er heldet måske med dig. Mit navn er Steffan Dissing, jeg er stifteren af SD Marketing.

Jeg bor 20 km fra Nykøbing Mors, nærmere bestemt Roslev og jeg har arbejdet på Mors i omkring 10 år, så jeg er helt bestemt med på hvordan det fungere ovre på den ø.

Min vision er at hjælpe andre virksomheder med at blive mere synligt på nettet, så de derved kan skalere deres forretning og øge deres omsætning. Det vil jeg gøre ved at specialisere min virksomhed i SEO optimering

 

SEO som digital markedsføring

Det er meget oppe i tiden med at digitalt markedsføring er vejen frem, da man kan spore det mere ind på en bestemt målgruppe, og ikke som radio og tv både der rammer alle der ser eller høre reklamerne.

Digital markedsføring som folk har tendens til at satse på er Google adwords og Facebook advertisement, hvilket også har deres pladser, men i min optik bør de ikke stå alene, så skal de kombineres med SEO.

Hvis man selv søger eller mangler en ting, så kigger man sjældent på facebook, nej så bruger man altså Google.

Der kan altså være mange penge at hente ved at blive optimeret så søgemaskinerne kan finde en. Jeg søger både lokale og nationale virksomheder der befinder sig i og omkring Nykøbing Mors, hvis det har vakt din interesse så kig længere nede og se hvad vi kan tilbyde dig.

Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os! – Kontakt SD marketing

 

SEO i Nykøbing Mors

 

Undre du dig over hvad SEO i Nykøbing betyder?

Jeg starter med et udpluk fra min side om Lokal SEO, den beskriver det ret godt.

 

SEO er en forkortelse af Search Engine Optimization eller søgemaskineoptimering som det hedder på dansk, så lokal SEO handler om hvordan din virksomhed er optimeret på nettet så lokale kunder kan finde frem til dig, dette gælder både selve hjemmesiden, Google my business, samt diverse sider, såsom ”De gule sider” og ”Krak”. En hjemmeside gør, at man kan gøre hele online verdenen opmærksom på en selv, men hvis størstedelen af ens kunder befinder sig i lokalt området er det væsentligt at optimere for lokale søgninger! Der skal optimeres for bynavn og adresseoplysninger, kort sagt, så skal der optimeres så der ikke er nogen tvivl om hvor din butik eller dit kontor befinder sig, eller i hvilket område du arbejder i, hvis du eventuelt køre ude som montør.

 

 

SEO er altså ikke en “fra-dag-til-dag” strategi, som vil give hurtig synlighed. Det er nærmere en langsigtet investering i ens virksomhed. 

Det vil betyde der vil komme et jævnt flow af nye kunder hele tiden, så snart man er begyndt at dominere i ens branche. 

Det betyder dog ikke der vil gå “lang tid” inden man ser resultater, men det er ikke fra dag til dag ligesom med betalte reklamer (ads).
 

Disse ads kan dog bruges som en kombination med SEO, afhængigt af hvilken type kunder man har med at gøre. I nogle tilfælde vil det kunne skubbe mere trafik, hurtigere på hjemmesiden og derved få siden til at ranke hurtigere (opnå en bedre placering på resultatsiden i søgemaskinen (SERP))

 

Hvis du søger SEO i Skive eller andre områder der er i kørselsafstand fra Roslev, så fortvivl ej, send en besked, jeg er nemlig til at snakke med og køre gerne for at møde en ny kunde.

 

Hvilke ydelser tilbyder SD Marketing?

  • Organisk SEO (For nationale virksomheder)
  • Lokal SEO (Google My Business, citation building)
  • Youtube SEO (Ranke youtube videoer for bestemte søgetermer)
  • Arbejder KUN med hjemmesider i WordPress
  • Hjemmesider bygget op fra bunden
  • Hjælp til fremstilling af korte animationsfilm (Whiteboard & Animated Explainers)
  • Facebook advertisement
  • Fotografering
  • Ved at anvende et marketing mix af flere af de ovenstående processer opnår man stor synergi og en øget chance for at blive fundet på de søgetermer man ønsker!