SEO i Skive

Hvem er ham man bør gå til, hvis man skal have lavet SEO i Skive? Godt spørgsmål, det vender vi lige tilbage til!

Har du prøvet at søge efter en virksomhed tilsvarende din? Ligesom hvis du ville søge efter en som min, hvor søgeordet kunne være “SEO i skive”. Er din virksomhed at finde i toppen? Hvis ikke, så kan du godt regne med kunderne vælger de andre, som er placeret i toppen! 

Hvis dette har vakt din interesse, så fortsæt med at læse!

 

Din lokale samarbejdspartner for SEO i Skive

Tillad mig lige ganske hurtigt at introducere mig selv. Mit navn er Steffan Dissing og jeg er ejer af SD Marketing. SD Marketing er en ung virksomhed der arbejder med digital marketing, der specialisere sig i søgemaskineoptimering. Jeg er bosat i Roslev som er ret nærliggende Skive. Jeg søger derfor flere lokale kunder, der kunne have interesse i bedre synlighed på nettet, i form af søgemaskineoptimering.

Når selvstændige i dag gerne vil markedsføres, så kommer man ikke uden om digital marketing. Det er i dag super relevant at bruge digital markedsføring, da vi aldrig har været mere digitale end vi er i øjeblikket. Det er trods alt de færreste der slår op i en telefonbog, når de eksempelvis leder efter en mekaniker i Skive.

Det er her jeg kommer ind i billedet, da min passion er søgemaskineoptimering, både lokal, national og YouTube. Søgemaskinerne har mange daglige funktioner, men de kan blandt andet kaldes den moderne telefonbog.

Organisk trafik som SEO kan sagtens kombineres med andre former for digital markedsføring, som kunne være YouTube marketing og Facebook annonceringer. Det vil helt klart være afhængig af hvilken branche der er tale om, hvilken form for markedsføring der giver mest mening at kombinere med og i hvilket omfang. Jeg bruger et marketing mix fordi det mener jeg giver det bedste resultat!

Skive kommune er af en størrelse på knap 47’000 indbyggere. Jeg synes det er relativt mange i vores lille lokalområde. Jeg ønsker at gøre en forskel for de mennesker omkring mig, og mit fokus vil være nye kunder fra lokalområdet.

Har jeg stadig fanget din interesse, så kan du da lige sende mig en besked. Spørgsmål koster jo ingenting, og det kunne jo nemt være vi kunne hjælpe hinanden – Kontakt SD marketing

 

SEO i Skive

 

Hvem kan bruge SEO i Skive?

Første forudsætning for at det giver mening at bruge penge på søgemaskineoptimering er at man har en virksomhed. Derefter kræver det at man kan øge omsætningen tilstrækkeligt ved optimeringen, at kunden selv kan få noget ud af det, efter jeg har fået min betaling. Jeg ønsker ikke at tage nogens penge. Jeg siger kun ja til jobs hvis jeg kan se mit arbejde kan generere så meget, der både er til mig og specielt kunden! Ved at analysere nogle punkter kan man få et overblik om det vil give mening for din virksomhed at bruge penge på SEO.

 • Månedlige søgevolumen for dit søgeord
 • Hvor mange penge indbringer en kunde i gennemsnit din virksomhed
 • Hvor meget konkurrence er der for at opnå god placering for søgeordet (Min tid)
 

Et Pizzeria som eksempelvis ville kunne generere 70 nye kunder i måneden ville ikke være en løsning hos mig, da der ville ikke være indtjening nok til mig, og dernæst også kunden. Derimod ville det se anderledes ud hvis en tømrermester kunne få 15-20 opringninger mere i måneden.

 

Er du ikke fra Skive?

Selvom du søger fra et andet område end Skive, så fortvivl ej! Måske du søger SEO i Nykøbing eller måske et helt andet område der er i kørselsafstand fra Roslev, så skal du selvfølgelig ikke holde dig tilbage med at tage kontakt. Jeg køre gerne for at tage en god snak med en potentiel kunde!
 

 

Hvilke ydelser tilbyder SD Marketing?

 • Organisk SEO (For nationale virksomheder)
 • Lokal SEO (Google My Business, citation building)
 • Youtube SEO (Ranke youtube videoer for bestemte søgetermer)
 • Arbejder KUN med hjemmesider i WordPress
 • Fremstilling af en WordPress side helt fra bunden
 • Hjælp til fremstilling af korte animationsfilm (Whiteboard & Animated Explainers)
 • Facebook advertisement
 • Fotografering
 • Ved at anvende et marketing mix af flere af de ovenstående processer opnår man stor synergi og en øget chance for at blive fundet på de søgetermer man ønsker!